Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du?

Du säger att du älskar mej,
att du är stolt över mej!

Men varför finns du inte
inte för mej?

Varför vill du inte se mej?
Inte möta min blick?

Vet du
jag tror inte du älskar
mej!!!

Eller?
Gör du?




Fri vers av cazi
Läst 218 gånger
Publicerad 2010-09-08 22:39



Bookmark and Share


  Anna*
Ibland funderar jag på om människor har samma definition på kärlek.
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi