Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

black ballerina.

Hon är en svart ballerina som dansar vid järnvägsstationen
Hon älskar när du är svart och blå
En förortsRomeo väntar...
hennes mor skulle bli förfärad om hon visste vad som händer
ballerinan är ledsen i själen
drömmarna är tomma
kärleken är aldrig fri
hon skyller på andra när hon inte vet hur hon känner
om hon har svalt något elakt kan du ta ner ett finger i halsen på henne
låt henne få låna din kappa om hon fryser
hon brukar gråta i nattens mörker




Fri vers av dulores
Läst 193 gånger
Publicerad 2005-11-23 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores