Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrigalltidsteg

 

 

hon har dansat

de steg

 

vilka aldrig har dansats

 

 

lyft händerna

in i

himlasjöar

 

sköljt huden

rosandeskimrande

 

hennes ögon har druckit

ur månsilvrade sjöar

 

 

hennes fötter har rört

vid alltets

strand

 

hennes hjärta är alla vägars

förbundna

 

hon stannar

 

vit hud strålarskimrar

i natt

 

 

hon är i denna stund

liljevit

 

ur lilja

stiger nio svanar

 

 

uppbär

äro

vi

 

hennes ansiktsring

är mjuk

ömhet

 

ur marker lyfta de skrud

 

hon skrudas i violens

djupa violetta

blad

 

böljande sammet

hon bär trenne gyllenband

 

flätade in

 

hon dansar de steg

vilka alltid har dansats

 

för den älskades

ögonvara

 

doftar hon

ros




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-09 00:14



Bookmark and Share


  Anna*
Underbar!
2010-09-10

  Anya VIP
Gillar bland annat
himlasjöar
ansiktsring
Hoppas dina ord kommer i saol. :o)
2010-09-09

  EllaMy
<3
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser