Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampire

Någonting jagar mig
min hunger växer någonstans långt in
jag är inte den enda
vi är flera stycken
ändå är jag ensam
månklara nätter blickar jag ut över stadens slummer
dömd till att vandra i evighet
längtan efter en famn och en värme.




Fri vers av dulores
Läst 201 gånger
Publicerad 2005-11-23 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores