Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett sätt




lämna allt
gå utan mål
fastna ingenstans
tala inte om dig själv
samla inte högar

samla modet
att visa svaghet
tala så hela världen hör dig
när du viskar

blås
i de gapande munnarna






Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-09 09:38



Bookmark and Share


  /Isabel
Stor text!

Alla rader är bra men
lyfter ut (extra lyskraft);

"tala så hela världen
hör dig när du viskar"

"blås
i de gapande munnarna"

(kanske dra ihop raderna litet?)


Snyggt.
2010-09-09

  Sonja Sidorow Lapington
sådär klokt och mittiprick som bara du kan skriva!
2010-09-09

    Max Poisé
Pricken på stenen...eller vad man nu säger :-)

"Samla mod för att visa svaghet"

Fyfasen vilken jäkla bra rad, helt betagen av den simpelhet och genialitet bara just den lilla enkla raden har. För visst är det så att vi står där i Djungeln som kallas för livet och slåss mot alla våra rädslor. I väntan samlar vi på modet att våga ta ett nytt steg.

Lysande min vän!
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP