Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt kvinna, gråt

 

Gråt du lilla flicka,

gråt,

det gör ont att förstå,

sörj

spar inte på tårarna

dem återföds gång på gång.

 

 

Gråt unga kvinna,

gråt

För i tårarna

finner du styrka.

I tårarna

ser du framtiden.

 

 

Gråt kvinna grå,

gråt,

över kärlekens bisarra lek.

För snart torkar

tårarna ut,

 

 

men sältan

i kyssarna blir kvar

liksom din

själs styrka,

om du vågar

tro och hoppas

trotts ögonens

förtorkade landskap.

 

 




Fri vers av queenia
Läst 420 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-09-09 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oh så himla bra, gripande!
2013-11-12

  Christian.Larusson
Vacker och gripande
2010-09-15

  Jaseph
Starkt om gråten
den som tömmer
och ger tillbaka
2010-09-14

  Margithe VIP
vacker
2010-09-09

    ej medlem längre
En sann dikt om styrka. Bra skrivet!
2010-09-09

  Suzy med punkterna
Fin och hoppfull text...
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia