Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själv



Du är alltid själv
alltid dig själv

du skall ock ha dig själv
slippa ha dig
för dig själv







Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-09 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP