Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moll




jag tar av mig

skorna
tröjan
byxorna
T-tröjan

så är jag naken
då vet ni hur jag ser ut
om dagarna
och era fantasier
ska vi verkligen
ta på allvar
vid nästa sammanträde ;

det kommer att serveras kaffe...ja...och påtår ;
jag är så väldigt mycket luft

inuti 18 floder, berg, dal, erosion
och en liten skogstjärn
där mina strumpor och kalsonger
alltid flyter
bland näckrosorna

själv sitter jag
som jag är
uppe i en liten martall
spelar ett långsamt tapto på trumpet
över en kvinna
jag aldrig får

det här är lite ledsamt
fast det började så bra




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 760 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2010-09-09 18:57



Bookmark and Share


  objekt3
Ook. På ryggen full tank
i handen flammans mynning

Facklor springer paniskt över stan.
2011-01-11

  Daniel_78 VIP
jag tycket känslan och texten är väldigt speciellt.
på ett mycket positivt sätt.
väldigt naken kanske man kan säga :)
2010-09-13

  Brynolf
Jag vet inte hur jag ska beskriva vad
jag känner när jag läser dikten förutom
att jag hatar den. Det händer
verkligen lite på många ord. Lite som det
kittlande suget i magen precis innan man kräks.

Tack!
2010-09-12

    Max Poisé
så jäkla snyggt Gunnar! Fast det var mer Dur än Moll!
2010-09-11

  Philosophum
Jag vet inte hur jag ska beskriva vad jag känner när jag läser dikten förutom att jag tycker om den. Det händer verkligen mycket på få ord. Lite som det kittlande suget i magen när man åker med bilen över ett gupp.

Tack!
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP