Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagar med smärta att leva med reumatismens gissel och dep .


SMÄRTAN



Smärtan den är bara där och gräver sig ned i mina ömma leder
axlar nacke bröstrygg och korsrygg ni gapar och skriker svider
och bränner

om jag fick önska mig nått är det en dag utan smärta en ända dag
utan smärta stelhet ömhet i mina reumatiker leder

önskar att mellankollit försvann helt och hållet en ända dag på årets
365 dagar är det för mycket begärt ?

för hur länge ska man orka och stå ut
jag är en gnäll-kärring jag vet
jag är arg på det mesta i min
tillvaro inte tillfreds alls utan
helt jäv la värdelös patetiskt
full av självömkan
ska jag leva en dag
till med smärta åter
en dag till




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-09 19:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet om något som
många känner igen sig i
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen