Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej

.... vill du verkligen ha mig snäll och vek?

 

.... vill du verkligen ha mig sittandes på huk,

drickandes ditt vin?

 

.... vill du verkligen ha mig skrattandes,

trotts att jag bara vill skrika rakt ut?

 

Nej, för det är inte jag.

 

Jag är den som ständigt säger nej,

när jag menar ja

 

gråter när jag skrattar

 

skriker när jag vill älska

 

Nej,

för du träffade en kvinna

som alltid är på väg uppströms

som lärt sig att ingenting är gratis.

 

Nej

 

Så älska mig.

Acceptera mig.

 

Och läs aldrig in bokstävernas

inneboende sanningar

- för du lär bli lurad.




Fri vers av queenia
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-09 20:45



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Slutet säger allt....mycket snyggt!
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia