Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Blodröda läppar

svarta lockar

ögon som ser in i min själ.

Dina ögon mina ögon drunknar i varandra.

Vi ser nya världar nya vägar till... Till... Ett nytt liv!

Vi skall alltid älska älska varandra.

Inga andra kan klandra oss

för i hela världen finns bara du och jag.

När jag ser in i dina ögon glömmer jag allt annat

vill jag inget annat än vara nära dig.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-09 21:11



Bookmark and Share


  HelenaW
Underbara rader om tvåsamhet..
2013-05-20

  Mow Dean VIP
härlig känsla.
vacker dikt.
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP