Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS ANDETAG

Dimman lättar över näset, en svag aftonbris i sommarnatten
rufsar till det nickande daggvåta gräset, och krusar strandens vatten.
Barfota hand i hand följer vi det förtrollande ljuset mot solnedgången,
fängslade av den magiska stillheten och den vackra fågelsången.
I dina vackra ögon ser jag nattens stjärnor lysa,
känner kärlekens låga så het, att den får mitt hjärta att rysa.
Darrande läppar mötas i rodnad kvällssols sista minut,
och när den vackra fågelsången tonar ut.

Står vi Du och Jag,
tätt omslingrade i Kärlekens andetag.





Fri vers av wildrosen
Läst 560 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-10 15:17



Bookmark and Share


  En strimma av guld
"Kärlekens andetag" så fint och det får mig att känna kärlekens känsla. Bra gjort!
2010-12-15

  Anna*
Helt underbar med ett effektivt och gott slut!
2010-12-15

  anita VIP
Vad fin dikt den fångade mig totalt stor applåd.
2010-09-11

  Maria T
Så underbart vacker kärleksdikt
i sommarnatten
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen