Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGNBÅGSTÅRAR

När himlens tårar möter gryningsstrålar,
en gnistrande regnbåge i fjärran naturen målar.

Vackra färger bildar vid horisonten en spång,
en ensam fågel hörs sjunga sin morgonsång.

Himlens tårar sluta falla när mörkret flyr,
regnbågens färger suddas bort när dagen gryr.










Fri vers av wildrosen
Läst 448 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-27 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildrosen