Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att tandläkaren fått "Första gången" ville tandhygienisten också få en dikt. Denna skrev jag strax före behandlingen inspirerad av " Du är den enda..."


Annika

Du är inte den enda
som fått mig att darra
och ligga och vänta
på det som ska komma.
Din blick är så mild
men jag vet att ditt redskap
kan ge mig oändlig smärta
trots denna vetskap
jag vet i mitt hjärta,
hos dig vill jag stanna.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-10 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP