Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälpmedel (AVpublicerad)

 

somliga människor skjuter sin bakgrund framför sig
som en rollator
för balansens skull
men kan även slå sig ner och vila på den




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 133 gånger
Publicerad 2010-09-11 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger