Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människan är inte skapt att gå i kostym...


Rosa tillstånd

seglar på ett rosa moln
som för mig vidare långt bort härifrån
till en plats
som bara är avsatt för mig om mina lustar

släpper loss mina oroliga tyglade hingstar
fritt galopperande rumstrerar i min själ
som fria för den otyglade vinden
tar mig dit jag vill

enbart på kärlek och vin

på ett moln brevid spelar några änglar få sin melodi
bara för mig
och mina instängda frustar

ser människorna under mig som myror i sin stack
schemalagda kryp i kostym som irrvandrar till sina respektive
gebit
i tron på att det här är det rätta med sina liv




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-11 16:24



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Upplever en sorg och ett missmod bakom orden...men även en stark insikt. Gripande text!
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman