Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan

Gud lyckades inte
första gången
men sedan
skapade Han kvinnan.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-11 21:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kvinnan är apexet på skapelsen
hon bör alltid sättas främst

därför skapade den bibliska guden mannen först
för att han skall vara hennes betjänt

bereda vägen för henne, till hennes förtjänst
2012-06-05

  * MARY *
skit braaaaaaaaaaa !
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP