Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten bjuder sällan överraskningar



natten bjuder
sällan överraskningar

flätade, filtrerade munbloss
sanningar



när själva drömmen påverkar
styr oss

genom ondsintheta
skickade tankar



sätter mig upp
sätter mig emot, att ta emot

rökmoln, svedda kluvna tungor
luta mig tillbaks

skicka tillbaka, tvehågsna tankar
hostar, mina lungor i uppror



skriker, men tyst, för fan
tyst, så det ej hörs

tvivelaktiga du, du
smörjer mina nav, snabbt



ger jag mig av, i hast
rättar grenverket upp sig

i höst, när löven faller
naken jag står, vaken







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-11 22:08



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Din stil är speciell och jag tycker om!
2010-09-11

  aol
så vackert skriftat
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP