Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna...

Lyssna….
Hör du?
Sssschhhh
Tyst å stilla
Lyssna
Hör du vad som viskas mellan träden?
Vindarna som smeker bergens toppar, rufsar till trädens grenar
och bildar kruset på havets vågor.
De kommer med en hälsning till dig
Från andra sidan har de bildats av någon som håller dig kär
De kommer när solen börjar gå ner.
De har färdats en lång väg
Bara för dig
För att få säga dig
Det du är värd att höra
Jag älskar dig




Fri vers av körsbäret
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-11-23 21:39



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Det är en spännande text, tycker jag.
Inledningen skapar förväntan genom sina uppmaningar. Sen flödar bilderna. För att avslutas som en nedtoning i den stilla kärleksförklaringen. Jag läste texten högt och den klingar mjukt och vackert.
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

körsbäret