Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra (vet du vem jag är?)


Det är jag som är den andra sidan av myntet
Det är jag som är den andra kvinnan
Det är jag som delar hans hjärta i två
Jag vet inte om du vet
Men jag vet
Vet inte vad som gör ondast
Att veta eller att inte veta
Vem vinner, vem förlorar?
Finns det någon vinnare?
Finns det någon förlorare?
Är alla vinnare?
Är alla förlorare?
Jag vet att situationen är fel
Men vem är det som gör fel?
Jag följer ju bara mitt hjärta




Fri vers av körsbäret
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-12-07 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

körsbäret