Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur det kändes när jag inte längre kände igen mig själv, när jag hade tappat bort vem jag var och varför. När hela livet var upp och ner och det enda jag ville var att ta mig upp igen på mina så vanliga starka säkra fötter som står på denna jord.


Jag står i min egen skugga

Jag står i min egen skugga
Tittar på mig
Följer mig vart jag än går
Men jag känner inte igen mitt eget jag längre
Vad var det som gick snett?
Det är bara en fasad kvar
Var tog livet vägen
Den sprudlande energin
Och det glada skrattet?
Allt är borta
Ingen värme, ingen kärlek
Bara tomhet

Jag har blivit någon jag inte känner längre
Vill bara knacka på ryggen å skrika –Vakna! Hallå, var är du?
Men jag når inte
Jag når inte mig själv längre

Jag vill att skuggan ska stanna
Jag vill inte följa det tomma skalet något mer
Jag vill vara mitt glada vanliga jag igen
Och inte stå i skuggan av mitt tomma jag igen




Fri vers av körsbäret
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-11-23 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

körsbäret