Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara dig nära

Vill vara dig nära
Vill ha dig här tätt intill
Vill höra dig andas
Vill höra ditt hjärta slå

Luktar på kudden din doft finns kvar
Ser du mig?
Jag ser dig gå
Jag följer dig med blicken
Känner du samma sak som jag
Känner du mina känslor för dig
Vill du också smaka på det underbara
Kärleken
Tillsammans med mig?




Fri vers av körsbäret
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-11-23 22:12



Bookmark and Share


  Puzzel_25
Kärlek vännen.Synd att den ska smärta så ibland.:-(.Kul att du finns här du med nu.:-)
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

körsbäret