Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på rymmen

Frustrerad
Så frustrerad
Hela kroppen skriker
Livsfarligt att öppna tankarna
Jag som har varit så bra på att hålla dom bakom låsta dörrar
Men du hade nycklarna till låsen
På något sätt
Du lyckades hitta något ingen sett
Något jag aldrig visat någon förut

Blev du skrämd
För nu har du gått

Du lämnade en öppen dörr efter dig
Och nu rymmer tanke efter tanke ut genom den dörren
Förtvivlat försöker jag nå dem
Fånga dem i mitt trygga nät
Men de sprider sig åt olika håll
Jag blir förvirrad
Vad ska jag fånga
Förtvivlat försöker jag
Men orkar inte stå emot

Fan ta dig
Aldrig mer

Ger upp
Det är omöjligt
Lika bra att rummet blir tomt på alla tankar
Så jag kan försöka börja på nytt

Men vad ska jag göra med lusten
Lusten som kom upp till ytan




Fri vers av körsbäret
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-12-07 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

körsbäret