Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhetens samhälle


Hon kan se det fördolda i människans själ

~Alla drömmar som människan har ihjäl
Som kan finnas i en barnasjäl
Nu ser man ändas fagerfjäll
Hon ska vara krigsmateriel
För hon måste vara speciell
För att vara potentiell~

Därför gråter flickan utav det tömda
tåras för de dömda
gråter åt dom glömda.




Fri vers av Sofia Hansson
Läst 362 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-11 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson