Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"jag vet ......"

"jag vet hur du känner dej!"
Hur vågar du?
Hur vågar du säga så?
Vem är du att veta vem jag är?

Du är inte jag
Du är skymning
Och jag är gryningens barn!

Som ett litet frö kom jag till jorden
Jag blev levande begravt av beskymer
Dränkt av alla känslor
Men ändå har jag fått styka
Styrka
Kraft
Kraft att tränga igenom assfalten
Att kunna slå rot i omöjlighetens land
Kunna slå ut min blomma i ogästvänlighetens värld!!

Ville bara varna dej, för du vet inte vem jag är eller vad jag kan göra och framför allt vet eu inte vad jag hånlett på!




Fri vers av cazi
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-12 00:49



Bookmark and Share


  Anna*
Ingen kan veta vad någon annan upplevt eller känt ... Det som skrivs och sägs möter en annans verklighet. Du uttrycker känslan väldigt bra!
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi