Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stiger i kända stigar

 

 

nattvingar

 

bär mig

 

solstad

skimrar

 

 

 

stiger i kända stigar

 

avkläder

mig

 

inväntar månsegelspann

 

i halsgrop vibrerar

förtröstan

 

av dröm stiger gärning

handanom

 

i träd hänga vimplar

av kärlekshud

 

solvindar

tvagar

 

jag knäpper upp båge efter båge

frågesvarsbroar

 

kammare är vidöppen

 

hon ber mig se

 

se kvinnovägen

 

du är i

kärlek

 

gråten väller upp

mitt bröst är ett hav

en sjö

 

jag orkar ej hoppas

aldrig

mer

 

spegelglaset brister

 

jag ser dalen jag alltid vandrat

 

mina systrar

mina bröder

 

är om

 

du stiger fram

du alltidnäre

 

lyfter dina så vackra händer

 

sluter mitt bröst

 

om vår alltiddröm

 

smärtan är en vacker fågel

 

vingar skimrar

 

friförlösta

 

vi vandrar tillsammans

av meningsljus




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-12 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser