Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

violbädd

 

 

i våren kupade jag ögonvingar

runt violbädd

 

sammetsblad

 

såg en ljus fjäril

vingarna

färgades

av

 

blod

 

visste med ens

 

vindarna

vänder

ej mer

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-12 10:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra poeterat
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser