Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu blåser jag bort



som de grå molnen när de tornar upp sig
inför regn

blygrå toner, jag trodde jag var en finalist

jag kommer att åka ut, i detta grå



i denna orkan av känslor
undertryckta

virvlar jag med och bryts samman
i små moln



i blågrå toner, tornar livet upp sig
framför mig

jag trodde jag var med, var på topp
jag bedrog mig


nu blåser jag bort








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-12 16:40



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Säreget skönt -
2010-09-12

  Tillbringaren VIP
Tack för dina dikter Prinsessan.
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP