Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågetecken

VARFÖR - sa du at du älskade mej?
Att jag var den
Att jag var hon(!!!)?
Varför kom det nästan tårar från dina ögon nä jag sa "NEJ!!"?

Om du nu älskade mej
Om jag var hon
Om du ville ha mej
Varför kämpade du inte?
Varför försökte du inte?
Betyde dina ord inget?
Var dina kyssar tomma!?!?

Jag frågar
Du svarar inte
Jag skriver
Du ser inte
Jag ropar
Du lyssnar inte
Var tog eu vägen?
Saknar jag dej?
Ska jag vara ledsen?
Ska jag vara arg?

Du glömde säga "HEJDÅ"!




Fri vers av cazi
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-13 09:58



Bookmark and Share


  Mess
Shit va bra. Vilken känsla, kvinna! Keep it up!
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi