Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kuddvar

 

 

du står

jag står

stillan

 

i helandelinden

 

hela

er

 

bäcken vackra

porlar

 

mellan våra tåspetsar

tåtippar

 

leende

flätas guld och silver samman

 

 

 

du räcker mig soläpple av guld

jag räcker dig månäpple av guld

 

stjärnsånger

faller in

 

i oss

 

hela är

vi

 

 

 

vaknar

med guldblad på kuddvar




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-14 13:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert, gillar sista strofen särskilt:
vaknar
med guldblad på kuddvar
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser