Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gömdrömmande

 

 

regnen kom

markerna släppte in

 

träd släppte sommarskrudar

dolde dem

för ögon

yttre

 

skrudade sina kronor

med gyllenlöv

röda

 

släppte

dolde dem

för ögon

yttre

 

marker bäddades i

tjocktäcke

 

värmande

gömdrömmande

 

ur solvind dragen av

solhindar

skimrande

 

steg han ur

 

såg tröttkällas saktaporlande

 

han satte sig stillned

 

lyfte ur bröstficka en

 

med solfingrar

spelte han flöjten av ask

 

hans andedräkt

lockade

 

porlande

till

 

leva

 

regnen kom

markerna blomstrade

 

i en stund

av stunder




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-14 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser