Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lindar

 

 

lindar mina händer hårt

 

vagga

vagga

barnet

 

gunga hänger från taket

 

eldar sprakar i spisen

flammor

målar

väggar

 

 

 

lindar mina händer hårt

 

stoppar dem djupt in i ficka

 

 

kör ned

lindade händer i fickor

mina

 

gömmer deras

språk

 

 

möter den bitande

kölden

 

 

 

vackra snöflingor

faller

 

smälter in i hud

 

den kölden är

vacker

 

lindar mina händer ännu hårdare

kör ned dem ännu djupare

 

 

lägger icke mer pinnar

på glöd

 

 

 

 

vagga

vagga

 

still

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-14 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser