Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Designer

Jag vill skapa, jag vill visa, jag vill göra.

 

Allt.

Jag vill rita dina linjer och återskapa dig,

 

 

framför mig.

 

 

Jag vill se dig ta form, skapa stämningen du ger.

Jag vill teckna dina drag och smeka dem med en pensel.

 

Jag vill.






Fri vers (Fri form) av EeB
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-16 19:58



Bookmark and Share


  Maximillixen
Fint med en hög sensuell inriktning som yttersta mål. Bra titel och upprepningen av 'jag vill' är effektfull.
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

EeB