Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har hört

att när någon dör
så faller man dy
å kommer ut på andra sidan
med små händer
med små stjärnor




Fri vers av Michael Lilja
Läst 200 gånger
Publicerad 2010-09-13 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja