Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soläpple av guld

 

 

det unga äppelträdets fötter är mjukt omslutna av

akvilejor av kärleksört

kärleksört

du blommar i vasen

i blickfånget

i vintern förutan vatten

 

blommar förutan en enda fråga om

 

det unga äppelträdet ler

ser sommarens blåklockors blåklints

vallmos euforidans

 

hösten är här

för er alla bär jag soläpplen av guld

jag tackar er för era rika gåvoregn




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-14 22:15



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Tack du för detta mycket vackra, och alla dina andra också så vackra
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser