Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvornas flykt

 

en isande kyla drar genom
den högspänningledning

som peneterar mitt bröst

nyss såg jag två duvor
flyga iväg till en annan plats




Fri vers av Rachel Roth
Läst 509 gånger
Publicerad 2005-11-24 09:44



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Bra dikt. Särskilt slutet är snyggt! Fast jag undrar om det verkligen är nödvändigt att upprepa genom två gånger - kan man inte byta ut någon av genom:en?
2005-11-24

  rebecca d
spännande med kontrasten med högspänningsledningen och duvorna som flyger
2005-11-24

  Ola Rydberg
Mycket stark och bra
det med duvorna gillade jag speciellt
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth