Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vilar lilla fågel

käraste vän

flyg igen

med solskensskrud

ännu en tid

med vinden




Fri vers av AektaBlond
Läst 180 gånger
Publicerad 2010-09-14 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond