Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i all ära


miner

o som i oro för en vän

s som i skada

och a till ö


vad blir ditt dagens ord

n som i nyckel






eller t som i tårar






Fri vers av AektaBlond
Läst 146 gånger
Publicerad 2010-09-14 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond