Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens tro

 

en levande själ

ger

ett helt liv




Fri vers av KristinaE
Läst 351 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-14 22:36



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Skriver under!
Kramiz
2010-09-16

  Maria T
Denna lilla dikt borde bli klassisk
2010-09-15

  Fredrik Stillesjö
Hej KristinaE!

Visst är det så. Tankvärt skrivet. Hälsar vännen Fredrik
2010-09-15

    ej medlem längre
Är inte säker på hur din korta dikt skall tolkas.. men jag tänkte på hur intensivt kärleken kan ge liv... på ett djupare plan
2010-09-14

  issac.a.m
Underbart..
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE