Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snubbel

 

 

 

lämnade min skyddade plats

i trädets krona

 

 

 

snubblade på en tråd

idag

 

 

någon

hade sträckt den över vägen

 

 

 

tramp på lina

 

 

tråden blev en

trampolin

 

 

 

tredubbel volt

knäna

böj

 

 

 

flög över å sen

 

 

skogskammen var

 helt stilla

 

 

gräs låg slätstruket vattenkammat

 

 

landade i en av de djupaste dalar

 

 

 

där sitter jag ännu i mörker

visst kan jag komma upp

 

men jag lämnar över

 

sitter där med kupade händer

 

ber om

ej ditt ögonkast

 

hellre då

ditt blickfång

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-15 20:05



Bookmark and Share


  Anya VIP
Här får du mitt blickfång! Hoppas du kommer upp ur mörkret!
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser