Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

 

ja, dröm vackert

låt sömnen vagga dig ner

i drömmarnas fantastiska värld

För inspiration och glädje


Och om maran besöker dig

och din natt blir ångest

och vanmakt


... så glöm aldriig att kärleken

fördriver allt det mörka


...


och om kärleken inte bor i dig

om du utsatts för ett

fasansfullt monster

som bestulit dig

på det finaste


så förlåt monstret och dig själv

och lär dig

att vila i förlåtelsens

kärleksfulla vagga.


...


ja, låt drömmarna leda dig rätt...


 ......för just nu svävar jag sakta in i

skymningslandet mot

mina vackra mål.


 




Fri vers av queenia
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-15 01:18



Bookmark and Share


  Anna*
Skriver under på dina ord och applåderar =0)
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia