Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fylleri & stavelseräkning


Räkenskap

När en tänker på vad
en nyss har sagt tystnar man
hyssj...hyssj...hyssj...hyssj...hyssj




Bunden vers (Haiku) av Lady Alassa
Läst 505 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-15 11:58



Bookmark and Share


  Anna*
*skratt* jag anar en rodnad som sprider sig på kinden ...
2010-09-20

  Bodil Sandberg
((:stort skratt detta va minsann poesi med skönaste humor i!!tack för den!!
2010-09-20

  yoakimu
Insiktsfullt och snyggt fångat på ett lättsamt sätt, utan att bagatellisera.
2010-09-19

  lilla t
Skratt, ibland är munlädret snabbare än hjärnan en sannerligen märklig upplevelse... snyggt fångat!
2010-09-17

  Lavinia Röd
Hahaha, ja, den känsla jag känner igen. Men, jag kan inte alltid skylla på att jag är full.....
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lady Alassa
Lady Alassa