Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lönn

 

 

brinnande lönn

skådar

 

kärleksharmonisk vilja 

 

ensamvandrar

universell

 

 

kom

älskade

nära

 

lönnlöv släpper tvillingflamma

hela

 

 

i omslutandegest stiger omniversell




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-15 20:24



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så fint diktat med Lönnen i fokus. Ett så vackert träd.
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser