Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min vän

Lider du stora smärtor
lär du mycket om det lilla
som de flesta inte tycker är något.
Det lilla är mycket stort
för ett öga som sett stora förhoppningar
bli till intet.
En liten solstråle på ett grässtrå
föder hela världen.
En god väns leende räcker länge.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-15 22:00



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så vackert du poetar! "En liten solstråle på ett grässtrå
föder hela världen" - mjukt & ljuvligt formulerat.
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP