Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manual

 

Rör vid mig
så varsamt
du kan

endast då
kan du finna
mig

och jag dig




Fri vers av Rachel Roth
Läst 255 gånger
Publicerad 2005-11-24 12:02



Bookmark and Share


    Mejja
Så mjuk så bedjande. Som ett litet barns sårbara längtan.
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth