Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kamp om min identitet




jag är bäst, starkast och har vunnit

 

 

 

..... som en fisk

på torra land

kippar jag

efter andan

 

tänk vad plågsamt

svårt och

 

.... förträffligt underbart om

jag lyckas sluta röka!

 

För jag är starkast,

bäst och klarar allt här i livet

alla mina beslut fixar jag, 

med glädje, visioner och bilder.

 

så skulle det var en sådan svår sak att fimpa för gott?

 

nej, jag är ingen rökare längre.

jag luktar inte illa.

jag stressar inte med regnfuktigacigg i munnen genom samhället....

 

jag kan, jag vet och jag har vunnit

för jag har bestämt mig och inget för sabba detta.

 

 




Fri vers av queenia
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-16 18:54



Bookmark and Share


  Anna*
Du är inte bara batwoman utan wonderwoman också! I believe in your capabilities! ♥
2010-10-06

  Niclas Petersson VIP
Grattis! Jag vet hur det är att kämpa mot ett beroende och hur svårt det är att vinna kampen.
Gillar.
2010-09-22

  mare VIP
Låter underbart, nu kan du äntligen ``börja`` andas
frisk luft ....smart klok kvinna !!
2010-09-17

  Nina Nightwish VIP
Yoooohoooo, då slipper du ju att stå och puffa på min balkong! Då har vi mer tid att snacka och inte förlora den på att du ska springa o röka hela tiden;)) Bra text!
2010-09-16

  LassO
en brinnande text med filter som det ryker om ;=)
2010-09-16

  Lars E Jönsson
slängde paketet med ciff för 16 år sedan, aldrig sen tagit ett bloss
handlar bara om att vilja och du vill så tummen upp
2010-09-16

  Suzy med punkterna
Strongt gjort!!
2010-09-16

    Ken Cassel
I ordet livet så har du missat ett i
Kanske du vill rätta
Annars jättebra
Det är bara att kämpa

Kramar!

Ken
2010-09-16

  Maximillixen
Bra! Då kommer du att lyckas :>
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia