Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här kommer sov

när vi två är stumma
med kärlek
drömmer vi
av små bin
i betlehem
när trötta sover
av kärlek
säger vi
godnatt




Fri vers av Michael Lilja
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-16 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja