Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naknad

 

 

naknad

i gryning av

 

ditt handljus

 

 

stiger rosenvingar ur

 

molnbädd

 

 

 

kysser

 

din dolda

 

ansiktsbild




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 368 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-16 23:55



Bookmark and Share


  Anna*
Helt underbar! Du har orden och känslan i din hand och delar frikostigt med dig till oss. Tack!
2010-09-20

  Elaine.S VIP
Du skriver alldeles ljuvligt, ord att njuta av.

"naknad" ett ypperligt ord.
2010-09-17

  Anya VIP
Du ger mig en mycket fin morgonbild!
2010-09-17

  Quasimodo
Morgonskön med morgonkyss, fint!!
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser