Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brustna




det värsta har redan hänt
det är en tröst
det brast från första stund
vi är reparatörer
går på känsla






Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-17 10:07



Bookmark and Share


    Max Poisé
Intressant tes Gunnar.
Menar du att det är sönder innan vi börjar...Hmmm...*tänker*.
Intressant filosofi som öppnar andra dörrar i resonemanget.

Tack för att du fick mina grå att hoppa till!
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP