Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN ELDSTORM



Mitt inre är en
eld där solen är
min värmekälla
ett orange-blått eldhav
kvinnan med,
eldvingarna

min tunga är
kluven itu ingen
ska mig till skit,
igen

vänder ut och in
slänger ni som tar
min energi jag är
plågan ni aldrig ska
glömma,

jag är häxan och ängeln
med mål i tungan som
river dig över ryggen
sticker ut dina ögon
medans du ber om
nåd,

men här finns det ingen
nåd du ska brinna i helvetet
för jag är häxan och den som
bestämmer,

nu är elden tänd och min själ
är vild och galen som den sista
höststormen i november och löven
brinner så det det,
glöder





Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-17 22:33



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det låter farligt...uj uj uj...
Är orden riktade till någon särskild eller bara nedskrivna sådär...?
2010-09-21

  anits VIP
Mycket tänkvärda och berörande
rader
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen